Tipvogn i Aalborg

Tipvogne der passer til ethvert behov

En tipvogn der passer til ethvert behov

Hos BS Vognen kan du finde præcis den tipvogn, der passer til dit behov. Vi har mange forskellige størrelser på lager – både nye og brugte vogne – og vi rådgiver gerne om det rigtige valg til lige dine behov. Vi har din nye dansk-lavede tipvogn, som du kan få til Aalborg eller resten af landet.

Vælg en tipvogn i høj kvalitet

Alle vores vogne er produceret i Danmark. Kvaliteten er i top, så du får en vogn, som holder længe og kan holde til at blive brugt.

Hos BS Vognen har vi tipvogne i mange størrelser og med flere forskellige hjultyper.

  • Vores BS 4 Ton Tipvogn er for eksempel forsynet med dæk, der gør den velegnet til kørsel på græs og blød jord, og derfor kan den bruges på golfbaner, i parker og lignende steder.
  • I den anden ende af skalaen finder du vores største tipvogn på 20 ton. Med den hydrauliske bagklap og side er den god til tung transport.

Hurtigt tømt og hurtigt videre

En tipvogn kan tømmes på få sekunder, og derfor er den meget velegnet til transport af for eksempel korn, græs, grus, sten og anden løs last. Når vognen er tømt, kan rengøringen hurtigt klares ved at placere vognen med den rette hældning og banke nogle få gange.

Netop fordi en tipvogn er så hurtig at tømme, er den egnet til mange forskellige formål i landbruget, hos byggefirmaer og entreprenører samt andre steder, hvor der er brug for en kraftig og stabil vogn, der er hurtig at tømme.

Ring og hør nærmere om vores tipvogne

Vil du høre mere om vores vogne eller have et godt tilbud på en tipvogn, der passer til dit transportbehov, er du velkommen til at ringe på telefon (+45) 40 87 89 48. Vores tipvogne bruges af folk i hele landet, herunder i og omkring Aalborg. Se også vores kroghejsevogne, maskintrailere og entreprenørvogne.

Kontakt os i dag

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler

Eller ring ​på tlf.: (+45) 40 87 89 48