Specialvogn

Specialvogne tilpasset dine behov​

Specialvogne tilpasset dine behov​

​Hos BS Vognen producerer vi en lang række forskellige transportvogne. Altid af høj kvalitet. Og vi har vogne til ethvert behov inden for landbruget, industrien og byggeriet. Men kan du alligevel ikke finde en vogn, der passer præcist til dit behov, kan du få skræddersyet og produceret dine helt egne specialvogne.

Du kan hurtigt tjene specialvogne hjem

Specialvogne er naturligvis en smule dyrere end de vogne, vi allerede har produceret. Men investeringen i den helt rigtige vogn, der opfylder netop dit behov, kan hurtigt være tjent hjem igen.

Med en vogn, der har den helt rigtige højde og læssehastighed, kan du måske spare mange timer på et større byggeprojekt eller i den travle høsttid. Og sparede timer er lig med en forbedret drift.

Hos BS Vognen kan vi for eksempel lave en tipvogn, der passer præcist til behovene på din fabrik eller maskinpark. Vi kan udstyre en vogn med filtre, sier eller særlige dræn, hvis der er behov for det. Eller vi kan forsyne en entreprenørvogn med særlige hjul eller støtteben tilpasset helt specifikke køre- eller læssebehov. Der er altså alle muligheder for at få designet specialvogne, der kan opfylde ethvert behov.

Vi ved noget om vogne

Vi har en omfattende viden om transportvogne af enhver slags fra vores løbende produktion af tipvogne, entreprenørvogne, maskintrailere og kroghejsevogne, og den viden bruger vi, når vi skal producere specialvogne målrettet netop dit behov.

Ring til os på telefon (+45) 40 87 89 48, hvis du vil høre mere om vores specialvogne. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Og vi leverer specialvogne til hele Danmark.

Kontakt os i dag

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler

Eller ring ​på tlf.: (+45) 40 87 89 48