Maskintrailer i Aalborg

Maskintrailer til transport af maskiner

Maskintrailer til transport af maskiner

Få en solid maskintrailer leveret til Aalborg, omegn og resten af Danmark. BSvognen har maskintrailere med funktionel opkørselsrampe.

Nem og hurtig tranportering, pålæsning og aflæsning af maskiner

​Har du ofte behov for at skulle transportere maskiner fra den ene arbejdsopgave til den anden, så ved du også, hvor vigtigt det er, at pålæsning, transport og aflæsning kan foregå nemt og hurtigt.

En maskintrailer er anvendelig til mange formål. Først og fremmest til transport af diverse maskiner, men også til transport af faste materialer som hø- og halmballer.

Leverendør af maskintrailer til Aalborg og resten af landet

Vores mange kunder, blandt andet landmænd og entreprenører, kalder vores maskintrailer et uundværligt stykke udstyr. For med traileren er det let og hurtigt at transportere en maskine fra én opgave til en anden. Og en BS maskintrailer kan holde til tunge maskiner hver dag. Den er næsten umulig at ødelægge.

Bagsmækken er udstyret med en integreret, funktionel opkørselsrampe, der gør det hurtigt at læsse for eksempel biler, græsslåmaskiner eller andre maskiner af og på.

Danskproducerede vogne til hele Danmark

Hos BS Vognen ved vi, hvad vogne til arbejdsbrug skal kunne holde til. Og det er ikke så lidt. Derfor har vi valgt at få produceret vores egne vogne. Så ved vi, at kvaliteten er i top, og at vognene kan holde til lidt af hvert i mange år.

Ring og hør nærmere om vores maskintrailere

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en maskintrailer eller en anden anhængervogn, er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 40 87 89 48. Vi rådgiver gerne om fordele og ulemper ved de forskellige vogntyper. Se også mere om vores tipvogne, kroghejsvogne og entreprenørvogne.

Kontakt os i dag

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler

Eller ring ​på tlf.: (+45) 40 97 89 48