40 87 89 48      40 97 89 48      40 30 03 37

Kroghejsevogn sikrer fleksibel og effektiv transport​

​Med en kroghejsevogn kan du transportere mange forskellige containere – og få dem læsset lynhurtigt af og på. Det betyder fleksibel og effektiv transport. Og det er en fordel i en travl hverdag.

En kroghejsevogn – Mange containere
Når du bruger en kroghejsevogn, kan du ikke bare transportere en bestemt container. Du kan bruge mange forskellige containere på vognen. Og på den måde kan du undgå at få blandet forskellige typer af materiale sammen. Det giver en hygiejnisk og bedre transportløsning.

Men en kroghejsevogn transporterer ikke blot din container. Du kan også få flyttet og løftet dine containere.

En populær og fleksibel vogn
En kroghejsevogn er en populær vogn i landbruget, byggeriet og industrien. Netop fordi den er så fleksibel at bruge. Den kan bruges til grus, afgrøder, maskiner eller noget helt andet. Og du kan hurtigt skifte fra det ene til det andet.

Vil du høre mere om mulighederne med en kroghejsevogn fra BS Vognen, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 87 89 48 eller via kontaktformularen. Vi giver gerne råd og vejledning om det rigtige valg af vogntype.

Vi producerer selv vores vogne, som vi sælger og leverer i hele Danmark. Og alle vogne er danskproducerede i en høj kvalitet, som vi selvfølgelig kan stå 100 % inde for.

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler
Eller ring ​på tlf.: 40 87 89 48

         [captcha_bank_text]