Entreprenørvogn i Aalborg

​Entreprenørvogn til jord og grus

​Entreprenørvogn til jord og grus

​Hos BS Vognen ved vi, hvad en god entreprenørvogn skal kunne. Den skal kunne holde til at blive brugt hver eneste dag i mange år. Og derfor skal den være kraftig og solid.

Søger du en standhaftig entreprenørvogn i eller omkring Aalborg? Vi kan hjælpe med vores dansk producerede vogne, så du får en vogn, der kan holde i mange år frem. Vores vogne bruges af kunder i hele landet.

Vi har vogne i alle størrelser

En entreprenørvogn er velegnet til transport af sand, jord, grus og lignende. Vi har vogne i alle størrelser. Derfor kan du garanteret finde den vogn, der passer bedst til dit behov.

  • Vores mindste entreprenørvogn er en handy vogn på 12 ton og 4 meter lang. Det gør den velegnet på byggepladser og veje med begrænset kapacitet.
  • Vores største BS entreprenørvogn er en vogn på 25 ton, der er forsynet med støtteben med hydraulik og bremser på alle fire hjul.

Alle vogne er bygget med meget solide og bevægelige dele, så de kan holde til tung og daglig drift i mange år.

Vælg en danskproduceret entreprenørvogn

Vi sælger kun vogne af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. For vi ved, hvor vigtigt det er, at din entreprenørvogn kan holde til lidt af hvert, og at den er køreklar hver dag. Derfor er alle vores vogne produceret i Danmark, her i vores lokale område omkring Aalborg. Vi har desuden også tipvogne, kroghejsevogne og maskintrailere.

Ring og hør nærmere om vores entreprenørvogne

Er du i tvivl om, hvilken entreprenørvogn du skal vælge, er du velkommen til at ringe på telefon (+45) 40 87 89 48 og få råd og vejledning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste vogn.

Kontakt os i dag

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler

Eller ring ​på tlf.: (+45) 40 87 89 48