40 87 89 48      40 97 89 48      40 30 03 37

​Entreprenørvogn til jord og grus

​Hos BS Vognen ved vi, hvad en god entreprenørvogn skal kunne. Den skal kunne holde til at blive brugt hver eneste dag i mange år. Og derfor skal den være kraftig og solid.

Vi har vogne i alle størrelser
En entreprenørvogn er velegnet til transport af sand, jord, grus og lignende. Vi har vogne i alle størrelser. Derfor kan du garanteret finde den vogn, der passer bedst til dit behov.

Vores mindste entreprenørvogn er en handy vogn på 12 ton og 4 meter lang. Det gør den velegnet på byggepladser og veje med begrænset kapacitet. Vores største BS entreprenørvogn er en vogn på 25 ton, der er forsynet med støtteben med hydraulik og bremser på alle fire hjul.

Alle vogne er bygget med meget solide og bevægelige dele, så de kan holde til tung og daglig drift i mange år.

Vælg en danskproduceret entreprenørvogn
Vi sælger kun vogne af en høj kvalitet, som vi kan stå inde for. For vi ved, hvor vigtigt det er, at din entreprenørvogn kan holde til lidt af hvert, og at den er køreklar hver dag. Derfor er alle vores vogne produceret i Danmark, her i vores lokale område.

Ring og hør nærmere om vores entreprenørvogne
Er du i tvivl om, hvilken vogn du skal vælge, er du velkommen til at ringe på telefon 40 87 89 48 og få råd og vejledning. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på din næste vogn.

Skriv til os ved spørgsmål eller forespørgsler
Eller ring ​på tlf.: 40 87 89 48

         [captcha_bank_text]